Cliënten over ons.

Als filmproducent ben ik niet alleen betrokken bij contracten maar bovendien bij intellectuele rechten. Onlangs heb ik over eental juridische zaken met mr. Julliet Smit kunnen sparren. Ik hield daar een uitstekend gevoel aan over. Indien zich een kwestie voordoet zal ik mij zeker tot hem wenden.

Conrad Alleblas. JaJa Film Productions. Wassenaar.
Regelmatig heb ik een vraag over een contract, algemene voorwaarden of behoefte om even te sparren. Ik ben daar zeer tevreden over, met name de snelle en overtuigende wijze van reageren.

Groene Installateur, Den Haag.
De vraag of een verzekeraar al dan niet een vergoeding diende te voldoen zat mij al jaren dwars. Diverse geraadpleegde juristen en instanties wisten het niet voor elkaar te krijgen. Dankzij inzet en deskundigheid lukte het mr. Julliet Smit wel om dit voor elkaar te krijgen, naar grote tevredenheid.

Estelle Mooijman, Den Haag.
De afgelopen drie jaar heb ik regelmatig een beroep gedaan op mr. Julliet Smit. Daarbij ging het om het beoordelen van overeenkomsten, het beantwoorden van vragen met betrekking tot intellectuele eigendom zoals auteursrecht, ict-recht alsmede het aangaan van samenwerkingsverbanden. Ik ben zeer tevreden over de inzet, kennis en de in rekening gebrachte tarieven.

Hans den Hoedt, Perspectief Personeelsmanagement De Lier.
Door een voedselintolerantie dien ik extra voorzichtig te zijn met verstrekte informatie over allergenen en informatie op etiketten. Het is mij al meerdere keren overkomen dat de verstrekte informatie niet klopte met alle gevolgen van dien. Door mr. Julliet Smit ben ik al twee keer naar grote tevredenheid geholpen. De letselschade zaken zijn tot de bodem door hem uitgezocht en met veel inzet naar grote tevredenheid afgerond.

Piet van Drongelen, Delft.
De brainstormsessie welke vooraf zijn gegaan aan het opstellen het contract hebben ons uitstekend geholpen om uiteindelijk een aandelenovereenkomst op te stellen waar alle partijen zich in kunnen vinden.

Directie van Avance, De Lier.