Met uw zaak meekijken.

Om een juridisch vraagstuk goed aan te pakken is het niet alleen noodzakelijk dat de juiste vragen worden gesteld, maar bovendien dat een cliënt volledig is. Goed "sparren" is essentieel.


Wij worden regelmatig geraadpleegd ten aanzien van dossiers welke in behandeling zijn bij derden, advocaten, juristen of rechtsbijstandverzekeraars. Het kan zijn dat u het goede gevoel bij uw zaak kwijt bent. Maar het komt ook regelmatig voor dat men het zicht op een procedure kwijt is. Dat men daadwerkelijk geen zicht heeft hoe de procedure verloopt en wat de procesrisico's zijn.

In deze gevallen bieden wij aan om mee te kijken met uw procedure. Daarbij krijgt u - mondeling - een objectief beeld hoe u in de procedure staat en wat uw risico's en kansen zijn. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat u uw volledige dossier meeneemt.

De kosten bedragen eenmalig 90,- euro indien het belang in uw zaak beneden de 5.000,- euro ligt en eenmalig 125,- euro voor zaken met een hoger belang. Alle genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting. Een ideale mogelijkheid om een duidelijk en objectief beeld te krijgen over uw zaak.


Ook indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft kunnen wij u bijstaan. Hoewel een rechtsbijstandsverzekering voor veel zaken uitstekend werkt dient niet uit het oog te worden verloren dat veel rechtsbijstandsverzekeringen niet volledig dekkend zijn, los van de vraag of u het juiste pakket is gekozen.


Bij rechtsbijstandsverzekeraars is het uitgangspunt dat de zaak in beginsel door de desbetreffende verzekeraar zelf wordt behandeld. Hier hoeft u niet mee akkoord te gaan. Op basis van jurisprudentie heeft u vrije jurist en of advocaat keuze. Vrijwel alle rechtsbijstandsverzekeraars hebben de voorwaarden inmiddels aangepast zodat de vrije keuze ook daadwerkelijk is vastgelegd.

Met andere woorden, heeft u een juridische kwestie, neem vrijblijvend contact met ons op.